sobota 17. januára 2015

Richard Sulík – politik, ktorý klame.


Tak sa nám pomaly zreferendieva. Politici akosi zaťažko definujú svoje postoje. Poniektorí to už ale dokázali. A tak môžeme zhodnotiť ich úprimnosť. Nebudem sa zaoberať postojmi kresťanských politikov k trom referendovým otázkam. Tie sú jasné priehľadné a ľahko čitateľné. Politika týchto zástupcov ľudu je čestná a priama.
Údiv na mojej tvári vyvolávajú postoje liberálov. Ich argumentácia je principiálne podlá a manipulovatívna. Liberáli si, podobne ako prominentní nacisti za čias Hitlera, uvedomujú, v akom svetonázorovom prostredí pôsobia. Preto volia politiku primeranej pravdy, svoje politické ciele balia do vznešených slov, lákavých obalov a parfémujú dúhový zápach lákavými vôňami. Ich pravá červená farba je starostlivo pretieraná rôznymi odtieňmi kadeakých veselých tónov. Hlavne s dobrými krycími vlastnosťami. Aby kamufláž dobre držala a liberálny volič neprehliadol marxistický úskok skôr, než dobrovoľne položí hlavu na robespierrovskú gilotínu.
Referendum sa javí ako stret dvoch protichodných ideológií. Na jednej strane sú teda jasní stúpenci tisícročiami osvedčených vzorcov spoločenského správania a foriem súžitia. Na druhej sú akýsi progresivisti so snahou vnútiť nové neosvedčené formy súžitia a diktátom legislatívnych zmien ich ako danajský dar venovať väčšinovému obyvateľstvu.
Strana Sloboda a solidarita (ďalej len SS) je jediná parlamentná politická strana otvorene sa hlásiaca ku kultúre smrti, ku kultúre opia morálne skazených – liberalizmu. Kým na diskusiách sa blogeri i diskutujúci tohoto tábora zaoberajú zdôvodňovaním správnosti redefinície zaužívaných pojmov, ako manželstvo a rodina, a ako zlaté teľa predkladajú požiadavku na správnosť uzákonenia adopcií pre sexuálne handikepované osoby, liberáli z SS nič také nerobia. Prekvapenie? Veru, pre mnohých veľké.
Program tejto liberálnej strany nielenže nič nehovorí o manželstvách homosexuálov, ale priamo zdôrazňuje, že adopcie detí gejmi či lesbami principiálne nepodporí. V brožúrke vízií tejto strany vydanej v októbri 2012, ktorú si môžete stiahnuť tu, sa v časti Priority a riešenia do roku 2020 píše, citujem:
“Zvýšenie osobnej slobody. Sme presvedčení, že nielen slušný plat, ale aj miera osobnej slobody rozhodujú o kvalite života. Preto aj naďalej budeme presadzovať prvky zvyšujúce osobnú slobodu, ako sú napríklad registrované partnerstvá (bez možnosti adopcií detí)rozvody dohodou, predmanželské zmluvy, dekriminalizácia (nie legalizácia) marihuany a odluka cirkvi od štátu…”
Zdá sa vám to neuveriteľné? Toto odmietavé stanovisko Richarda Sulíka zaznieva aj neskôr. V apríli 2013 poskytol rozhovor, z ktorého vyberám:
Otázka: Som byvaly volic SDKU naposledy som volil SAS. V podstate mi mi SAS pride ako volitelna strana. Jediny problem mam s nejasnostou komunikacie v oblasti homosexualnych manzelstiev a dekriminalizacii niektorych drog. 1. Ako sa staviate k moznosti adopcie deti HS parmi? (A ak to odmietate preco to tajite?) 2. Nechystate sa nejako ujasnit kampan na dekriminalizaciu? Aky mate vztah k samotmenu uzivaniu?
Odpoveď pána Sulíka: Po prvé: SaS je proti adopciám detí homosexuálnymi pármi, toto máme jasne napísané v našom programe. 
Po druhé: Aj v oblasti dekriminalizácie sme jasne povedali, čo chceme. V tomto momente však kampaň na dekriminalizáciu neplánujeme, lebo Slovensko čelí oveľa väčším problémom (nezamestnanosť, nespravodlivosť a rómska problematika), ktorým sa plánujeme venovať.
Naposledy toto principálne stanovisko zopakoval pred viac ako týždňom tu.
“Rozumel by som tomu, ak by sme my, liberáli, na nich útočili, keby sme tu robili obrovskú kampaň za homosexuálne manželstvá. Ja tiež súhlasím s tým, aby pojem manželstvo ostal rezervovaný pre heterosexuálne páry. Preto máme ako alternatívu registrované partnerstvá pre homosexuálov aj pre heterosexuálov,” vysvetlil Sulík.

Tak na akej strane je Richard Sulík?
LGBT aktivisti Slobodu a solidaritu považujú za politické krídlo svojich cieľov. Dúfajú, že Sulík, ktorý nechce manželstvá pre homosexuálov a už vonkoncom nechce ani len pomyslieť na adopcie detí touto minoritou, tak LGBT aktivisti dúfajú, že to bude zrovna Sulík, ktorý im pomôže s politickou agendou, na konci ktorej budú nielen manželstvá pre gej komunitu, ale aj absolútne zrovnoprávnenie.
Nespokojnosť s týmto farizejským správaním Sulíka je aj v jeho strane. Niekdajší prezident Dúhového pochodu v Bratislave a mimochodom zakladajúci a prominentný člen strany Richard Fekete vyhlasuje:
“Sulik registrovane partnerstva ani nikdy prakticky nepresadzoval, ano, boli vo volebnom programe, ale 2010 ich den po volbach bez mihnutia oka hodil cez palubu islo mu len o jeho odvodovy bonus a funkcie vo vláde, ked potom bol navrh na hlasovanie v parlamente,nedosiel neho ved naco, nejake ine ksefty mu boli dolezitejsie ako ukazat ze je za.”
Sulíkovi samozrejme ide o voliča, aj o hlasy konzervatívnych liberálov (!), ktorý by sa vyplašili, ak by nalial čistého dúhového vína. A tak prišiel s geniálnym ťahom. Aby neutrpel jeho imidž liberála a súčasne aby nespáchal rituálnu politickú samovraždu, prehlasuje, že v žiadnom prípade nebude súhlasiť s adopciami pre queer osoby, no súčasne vyzýva na neúčasť v referende, čím svoje principiálne stanovisko nielenže pošliapava, ale mení o 180°. A liberálny volič? Zatiaľ tento fígeľ neprekukol.
Na post hlavnej ideologickej propagandistky SS prijal pán Sulík ľavicovú extrémistkuRomanu Schesinger. Tá má v lgbt témach jasno:
Aké predstavy má Schlesingerová, môžete si prečítať tu:
Citujem z textu:
Otázka: Ste za to, aby si homosexuáli mohli adoptovať aj deti? Áno, alebo Nie?
(02.06.2011 10:15)
Odpoveď: Áno, adopcie detí patria k požiadavkam Dúhového PRIDE Bratislava i k cieľom občianskeho združenia Queer Leaders Forum.
Nielen to dokazuje, že krajná ľavica je Sulíkova parketa. Bola to SaS, ktorá presadila vytvorenie Výboru LGBT pri Úrade vlády a bol to Sulík, ktorý do jej štruktúr dotiahol ďaľšiu extrémistickú ľavičiarku pani Pietruchovú. Ano, tú Piteruchovú, ktorá z pozície vysokej štátnej úradničky nemá problém beztrestne nadávať bezúhonným občanom zúčastňujúcim sa na Pochode za život do pedofilov. Bez akéhokoľvek náznaku protestu pána Sulíka. Ba naopak, je to Sulík, ktorý sa pripojil ku škrekotu a mediálnej hystérii špiniacej pána Kuffu len preto, že dokázal rozlíšiť homosexuálov, ktorých má rád, od homolobby, ktorá si na zranení týchto ľudí buduje politickú kariéru.
Tváriť sa, že tzv.konzervatívny politik Sulík bude odporovať marxistickým cieľom európskej ľavice, je zjavným sebaklamom. Ešte stále, liberálny volič, veríš, že Sulík je pravičiar a urobí aktívne rozhodnutia na to, aby zvrátil marxistický puč v EU, ktorého podstata tkvie práve aj v redefinícii manželstva ako nevyhnutného kroku zničenia inštitútu manželstva? Naozaj, drahý liberálny volič veríš, že Sulík dodrží svoje slovo a bude presadzovať len a len registrované partnerstvá pre všetkých?
Iný prominentný člen SaS, pán Poliačik, ktorému vízia viacčlenných manželstiev nie je cudzia, na priame otázky odpovedá priamo:
“Ano som za manželstvá pre homosexuálov, ano som za adopcie detí homosexuálmi!” 
A následne prehlasuje čosi nepochopiteľné: Za prijatie manželstiev pre gejov a lesby ako aj adopcie pre homosexuálov ruku nezdvihne. Ospravedlňuje to programom strany, ktorá nič také v programe nemá. A ako bonbónik na záver dodáva: Je síce za adopciu detí homosexuálnymi pármi, no súčasne uprednostňuje túto adopciu do tradičných rodín, lebo…teraz sa podržte… Poliačik jasne prehlasuje, že štatistiky, ktoré pozná, až na jednu, dokazujú, že decká v homorodinách horšie prospievajú. Ano, sám Poliačik dokazuje zvrátenosť takých adopcií! Sám veľký a bradatý Poliačik dokazuje, že deťom adopcie do homorodín nielenže neprospievajú, ale priamo škodia!
Je schizofrénia straníckou črtou liberálnej strany Richarda Sulíka?
Nie. Charakterovou črtou strany Richarda Sulíka je lož. Richard Sulík sa tvári ako konzervatívny liberál, vidí, že EU je čistý socík, no súčasne ten istý Richard Sulík sa spojil so Smerom a položil reformnú vládu Ivety Radičovej. Kvôli Eurovalu. Ešte niekto tomu verí? Keby to bola pravda, Sulík by zákon o Eurovale jednoducho napadol právnymi nástrojmi. Neurobil to! Prečo? Stačilo mu, že dostal do premiérskeho kresla liberálneho socialistu Fica. Najbližším ideologickým partnerom pre neho totiž nie je ani KDH ani Most či SMK, ale Smer. Všetky pravicové vlády totiž na Slovensku padli vždy zásluhou niektorej z liberálnych strán na jedno použitie.
Ak mám uvažovať nad tým, či je Sulík pravičiar alebo ľavičiar, dám na jednu misku váh Sulíka a na druhú Hanu Fábry, Romanu Schlesinger, Pietruchovú, pád vlády Ivety Radičovej, mediálnu štvanicu proti Cirkvi, proti Kuffovi a rozvrat rodiny tak, ako to vManifeste komunistickej strany zadefinovanal strýčko Marx a víde mi jedno. Buď je Richard Sulík profesionálny komunistický luhár alebo kariérista zbavený zmyslu pre racionalitu. No pravičiar veru nebude. Žiadny pravičiar totiž nebude slúžiť boľševikom akotrójsky kôň.
Pretože chceme normálny svet.
A žiadny normálny človek nebude mariť referendum výzvami, aby ľudia svojou neúčasťou podporili marxistický kultúrny puč u nás.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára